Aanbod

Werving & Selectie

Wij werken o.a. met het “No cure no pay” principe. Dit biedt u de mogelijkheid om pas een factuur te ontvangen op het moment dat de kandidaat geplaatst en ingewerkt is. Wij zijn (indien nodig) tot drie maanden na plaatsing aanwezig voor begeleiding en coaching. Ook geven wij workshops op de werkvloer voor directe medewerkers.

arrow_blue

Detachering

Het kan zijn dat u als opdrachtgever ervoor kiest om via detachering iemand in te huren voor een bepaalde missie. In dit geval moet het gaan om een opdracht van ten minste 3 maanden, aangezien het voor de werknemer  niet wenselijk is om kort voor een opdrachtgever te werken. De tarieven voor deze optie zijn zeer aantrekkelijk en liggen ruim onder het landelijk gemiddelde.

arrow_grey

Workshops & Training

Wij verzorgen diverse trainingen en workshops op maat voor werkgevers en werknemers, alsook voor directe medewerkers op de werkvloer. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

arrow_blue

Advies & Coaching

Wij zijn inzetbaar voor andere diensten met betrekking tot werk en autisme : arbeidsconflict,  contact en bemiddeling met het UWV, enz. Advies en coaching op maat.