Diensten

Individuele begeleiding Plannen & Organiseren

Het kan dat je merkt dat niet alles lukt, maar je hebt geen idee waardoor dit komt. En al helemaal niet hoe je dit aan moet pakken. Je hebt de indruk hierdoor de grip en het overzicht op je leven kwijt te zijn…

Vaak zijn nieuwe levensfasen zoals verandering van baan, wisselen van school, momenten waar het mis loopt of de spanningen hoog kunnen oplopen. Het is dan prettig om ondersteund te worden door een coach , die je helpt je vaardigheden verder te ontwikkelen, naar je luistert en je begrijpt.

Wij kunnen je helpen met het : 

– uitbreiden van vaardigheden rondom (dag-, week-) planning en organiseren,
– stimuleren van probleemoplossend denken,
– verduidelijken van de leef- en/of leeromgeving,
– bevorderen van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid,
– overprikkeling signaleren en voorkomen,

om (weer ) grip te krijgen op je leven.  Vraag naar de mogelijkheden om dit via de gemeente te kunnen bekostigen.

arrow_blue

Detachering

Het kan zijn dat u als opdrachtgever ervoor kiest om via detachering iemand in te huren voor een bepaalde missie. In dit geval moet het gaan om een opdracht van ten minste 3 maanden, aangezien het voor de werknemer  niet wenselijk is om kort voor een opdrachtgever te werken. De tarieven voor deze optie zijn zeer aantrekkelijk en liggen ruim onder het landelijk gemiddelde.

arrow_grey

Workshops & Training

Wij verzorgen diverse trainingen en workshops op maat voor werkgevers en werknemers, alsook voor directe medewerkers op de werkvloer. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

arrow_blue

Advies & Coaching

Wij zijn inzetbaar voor andere diensten met betrekking tot werk en autisme : arbeidsconflict,  contact en bemiddeling met het UWV, enz. Advies en coaching op maat.